FAQ

 
 
 
 
 
 
 
 

Hos My Mini Label er vi altid interesserede i glade kunder. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores handelsbetingelser eller hvis du har andre forespørgsler.

 

MyMiniLabel.com ejes og drives af My Mini Label, CVR-nr. 36 21 01 92 (herefter My Mini Label)

 

My Mini Label

Stagetornsvej 16, 3600 Frederikssund

E-mail: myminilabel@gmail.com

Telefon: 28491668

 

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på myminilabel.com til levering i Danmark.

 

 

Generelle betingelser

 

For at handle på myminilabel.com skal du være fyldt 18 år, og være i besiddelse af et gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Er du ikke fyldt 18 år, kan du alligevel handle her på siden, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet. Du kan læse hvilke betalingskort, vi accepterer længere nede på siden.

 

Når du gennemfører din ordre, vil du modtage en kvittering for modtagelse af din bestilling samt en ordrebekræftelse med de relevante oplysninger. Din ordrerbekræftelse laves manuelt efter din bestilling er registreret. Det er først, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra My Mini Label, at der er indgået en bindende købsaftale.

 

My Mini Label forbeholder sig retten til at annullere en bestilling som følge af tastefejl, tekniske problemer, leveringssvigt, udsolgte varer eller lignende.

 

Alle priser på myminilabel.com er gældende udsalgspriser inklusiv moms i danske kroner.

 

 

Betaling

 

Ved køb på myminilabel.com kan du betale med følgende betalingskort

  • VISA/Dankort

  • Mastercard

  • American Express

 

 

Bestilling

 

Ved bestilling skal du under det pågældende produkt først vælge eventuel farve - herefter antal. Produktet kan herefter lægges i kurven. Skulle du have problemer med at bestille, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

 

Udsolgte Varer

 

Er varen du ønsker at bestille udsolgt, er du velkommen til at kontakte os angående en speciel bestilling. Vi vil så oplyse leveringstid, hvorefter du kan lave din bestilling. Kan du ikke vælge et højere antal end vist, er varen ikke på lager i det antal du ønsker - også i dette tilfælde er du velkommen til at kontakte os for at få oplyst leveringstid.  

 

Levering

 

Hos My Mini Label bestræber vi os altid på at afsende og levere din vare så hurtigt som muligt. Bestillinger afsendes inden for 1-2 hverdage (Der tages forbehold for specialbestillinger, som kan have længere afsendingstid i travle perioder – kontakt os gerne inden bestilling, hvis du bestiller til gave mm.).  

Din ordrer sendes med Postnord eller GLS og typen af forsendelse vælger du samtidig med at bestillingen gennemføres:

- Pakke uden omdeling er oplagt til dig, som ikke er hjemme i dagstimerne. Leveringstiden er 1-2 hverdage.

- Pakke med omdeling kræver, at du er hjemme til at modtage din pakke. Leveringstiden er 1-2 hverdage.

- Erhvervspakke til levering på din (eller en andens) arbejdsplads. Husk at skrive din arbejdsplads fulde adresse samt att. i den alternative leveringsadr. 

Skulle der opstå forsinkelser hos Postnord/GLS, som påvirker leveringen af din pakke, kan My Mini Label ikke drages til ansvar. Levering til Bornholm og andre danske småøer kan betyde en lidt længere leveringstid. Modtager du en beskadiget pakke, er det meget vigtigt, at du straks meddeler dette til Post Danmark/GLS og My Mini Label.  

Fragtpriser:

Pakke uden omdeling: Altid fri fragt ved køb over 399,- 

Pakke uden omdeling: 39,-

Pakke med omdeling: 65,-

Erhverspakke - Leveret på Erhvervsadr.: 39,-

Ønsker du at bestille til et andet land end Danmark, er du meget velkommen til at kontakte os på myminilabel@gmail.com, så kan vi oplyse bestillingsdetaljer, fragtpris samt leveringstid. Bestiller du fra et ikke EU-land skal du være opmærksom på lokale skatter, afgifter og told – My Mini Label kan ikke drages til ansvar for disse, ej heller eventuelle fragtforsinkelser.

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

 

Når du handler hos MyMiniLabel.com har du 14 dages fortrydelsesret.

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  • har modtaget din vare.

  • får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

  • får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal gives ved e-mail til myminilabel@gmail.com (emnefelt udfyldes med ”retur”). I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du vil herefter få tilsendt en retur-formular som du skal udfylde.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen eller sende varen retur inden forudgående meddelelse som beskrevet ovenfor.

 

 

Returnering

 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering hos dig/ fra tidspunktet for udlevering af pakken til dig og indtil varen er leveret hos My Mini Label.

 

Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, er ikke omfattet af fortrydelsesretten.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet, må du ikke have tage varen i brug eller på anden måde beskadiget den, mens du havde ansvaret for den. Vær opmærksom på ikke at fjerne mærker og/eller labels (med logo og/eller pris), hvis du overvejer at fortryde dit køb, da disse anses for en del af varen og derved varens værdi. My Mini Label vil alene vurdere en eventuel værdiforringelse.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du købsbeløbet/varens værdi tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, tilbagefører vi købsbeløbet/varens værdi, når returneringen er godkendt. Vi tilbagefører uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vær opmærksom på at hvis kun dele af en ordre returneres refunderes fragtomkostningen, opkrævet ved bestilling, ikke.

 

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

My Mini Label kan ikke holdes ansvarlig for bortkomne returpakker.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

 

My Mini Label

Stagetornsvej 16

3600 Frederikssund

Ved returnering skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen/faktura samt den udfyldte retur-formular.

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Husk at fragtomkostningerne i forbindelse med eventuel returnering påhviler dig som køber.

Gaver og deres returnering

Køber du en gave skal dette noteres i beskedfeltet ved check out, så forlænger vi bytteperioden til 30 dage efter modtagelse af pakken.

Inden denne dag skal vi modtage e-mailen ang. ønsket om returnering (se også ovenstående punkt). Vi vedlægger returseddel med udfyldt ordrenr. så gavemodtager selv kan returnere og bytte til anden varer (I dette tilfælde er faktura ikke nødvendig at medsende). Ønskes pengene retur, vil købet blive ført retur med samme betalingsmiddel/kort som brugt ved den oprindelige transaktion (dvs. til kortholder, som har foretaget det oprindelige køb).

 

Husk at fragtomkostningerne i forbindelse med eventuel returnering påhviler dig som køber/gavemodtageren.

 

Herudover er alle andre handelsbetingelser stadig gældende.

Vi pakker gerne din gave ind. Dette skal også noteres i beskedfeltet ved check out.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

 

Dit køb hos My Mini Label er omfattet af købeloven. Når du handler på MyMiniLabel.com har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

 

Det er dog et krav, at reklamationen er berettiget, og at fejlen/manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller af anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationsretten dækker derfor ikke fejl, som opstår efter forkert brug og/eller behandling samt almindeligt slid.

 

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer hurtigst muligt og senest inden for to måneder efter, at manglen er opdaget.

 

Er reklamationen berettiget refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse.

 

Varen sendes til:

 

My Mini Label

Stagetornsvej 16

3600 Frederikssund

 

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt samt vedlægge en kopi af din faktura. Vi har desuden brug for dine relevante kontaktoplysninger. Husk, at varen altid skal sendes retur i forsvarlig emballage, og husk at vedlæg en kvittering for dine fragtomkostninger til eventuel refundering.

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

My Mini Label kan ikke holdes ansvarlig for bortkomne pakker.

 

Du er altid meget velkommen til at sende os en mail med et eventuelt problem, inden du bruger tid og porto på returneringen.

 

 

Klageadgang

 

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til My Mini Label på myminilabel@gmail.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Se også www.forbrug.dk

 

Forbrugerklagenævnet

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby

E-mail: kfst@kfst.dk

Telefon: 41 71 50 00

 

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

 

Hos My Mini Label vægter vi datasikkerhed og gennemsigtighed højt. Vores website og webshop fungerer via Wix.com og online betalinger foretages via Stripe.com med et sikkert SSL certifikat. 

For at du kan indgå en købsaftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn

  • Adresse

  • E-mail

  • Telefonnummer

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Din e-mail adresse og dit telefonnummer bruges kun, så du kan modtage information om din forsendelse og afhentningsinformation af din pakke. Disse informationer håndteres af GTX (Global Transport Xpress, www.gtx.nu ), på vegne af Postnord, GLS og DHL, så du kan modtage de nødvendige notifikationer. I tilfælde af spørgsmål til din ordre vil vi bruge din e-mail adresse eller dit telefonnummer til at kontakte dig. 
 

Personoplysningerne modtaget i forbindelse med en købsaftale registreres hos My Mini Label, CVR-nr. 36 21 01 92, og opbevares i fem år fra udgangen af det pågældende regnskabsår, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

My Mini Label, CVR-nr. 36 21 01 92, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig at vi må kontakte dig pr. email med informationer og markedsføringsmateriale. Hvis du vælger at kontakte os via kontaktformlen på vores hjemmeside lagres dine kontaktinformationer automatisk i vores online kontaktdatabase.

Oplysninger afgivet til www.myminilabel.com sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker som følge af omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse af data vil ske i overensstemmelse med den til en hver tid gældende persondatalovgivning.

 

Som registreret hos MyMiniLabel, CVR-nr. 36 21 01 92, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til MyMiniLabel, CVR-nr. 36 21 01 92, via e-mail myminilabel@gmail.com.

 

 

Cookies og anden tracking teknologi

 

Vi bruger cookies til at levere de tjenester og funktioner, der tilbydes på vores hjemmeside, og til at forbedre vores brugeroplevelse. Cookies er en lille tekstfil, som bruges til at lagre oplysninger, eller at tilgå allerede lagrede oplysninger på brugerens PC, smartphone, tablet eller lignende. De er nødvendige for at en webshop kan fungere. Det er eksempelvis ved hjælp af cookies at indkøbskurven husker tilføjede varer. Læs også mere på https://erhvervsstyrelsen.dk/hvad-er-cookies

Hvis du vælger at slette eller deaktivere cookies i din browser, kan du opleve afbrydelser eller begrænset funktionalitet i visse områder af hjemmesiden.

Vores website og webshop fungerer via Wix.com. Du kan læse mere om deres persondatapolitik og hvilke cookies og tracking teknologi der anvendes her: 

https://da.wix.com/about/privacy

 

Hvis du har nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os via e-mail myminilabel@gmail.com.

Ophavsret

Alt billedmateriale og grafik på myminilabel.com samt My Mini Labels Instagram og Facebook profil tilhører My Mini Label. Ønsker du at bruge vores materiale på en blog, Instagram profil, i artikler mm. er du meget velkommen til dette, så længe My Mini Label oplyses med navn eller anden type for henvisning til www.myminilabel.com